Juventus voittaa Milanoa 2-1

  Moise Kean tuli pois penkistä ansaita Juventus 2-1 comebackin voiton AC Milanille, ja se avasi tietä Serie A: n johtajille kruunatuksi. Lopuksi heidän paineensa maksoi, kun käärme Leonardo Bonucci antoi pallon pois Juve-ruudun ulkopuolelta, jossa Bakayoko pysäytti sen ja antoi sen Piatekille loppuun.

   

  Juventus toisena puoliskona korvaa Miralem Pjanicin ja Moise Keanin, joka on yhdistetty Milanon alueen reunalle. Kean on sellainen muotoilija, että se tulee olemaan suhteellisen suuri juttu, kun hän ei pisteet. Hän saa hoitoa nyt, kun paljon, kuten Paulo Dybala pitävät yllään Juventus pelipaita - jonka rangaistuspotkukilpailu puolivälissä lauantai-iltana salli Juven vetämään sen. Krzysztof Piatek johti leveästi merkitsemättömässä asemassa kauas Suson risteyksestä 90 sekunnin kuluttua varhaisvaroituksesta, kun Milan otti hallinnan.

   

  Juve selviytyi toisesta pelosta, kun Hakan Calhanoglu-risti iski Alex Sandron kyynärpään lähelle alueella. Juventus nousi toisella puoliskolla ja onnistui kääntämään pelin kokonaan. Ensinnäkin Dybalan sisään nogometni dresovi saama rangaistus ja Moise Keanin myöhäinen tavoite tehdä paluun täyteen. Mateo Musacchio toi alas Paulo Dybalan Bianconerille eteenpäin tasaamaan rangaistuspisteestä, ennen kuin Moise Kean iski myöhään voittajalle.

   

  AC Milanille menetys tarkoittaa heidän otettaan neljänteen paikkaan - lopulliseen Mestarien liigan laituriin - on vaarassa. Atalanta on vain piste Rossonerin takana ja sillä on peli, kun taas kuudenneksi sijoittunut AS-romani on kaksi pistettä 1-0 voiton jälkeen.

  Verwante Tags

  Juventus pelipaita nogometni dresovi

  Reacties

  Note: HTML is not translated!